Един различен ресторант
0886 076 177

Кетъринг

catering

Кетъринг е не просто осигуряване на храна и напитки. Понятието кетъринг е заимствано от английски език и означава доставка, обслужване, полагане на грижа, старание, задоволяване. Кетъринг е цялостната подготовка и осъщетвяване на фирмено тържество, коктейл, семейно празненство, прием, семинар, парти и т.н.

Обърнете се към нас и ще получите:
невероятно вкусна и разнообразна храна, с ненадминато качество и естетичен вид, приготвена от нашите майстор-готвачи;
качество, стил и коректност;
осигуряване на напитки и други услуги за ваше улеснение (фото- и видеозаснемане, ди джей, украси и т.н.);
гъвкава ценова политика, максимално съобразена с вашите средства и възможности.
Професионален екип ще се погрижи за организацията на Вашия личен, семеен или фирмен празник. Всичко необходимо, за да бъдете неотразими домакини, без да мислите за пазаруване и готвене.

Ще превърнем и делника в празник, с едно незабравимо преживяване за Вас и Вашите гости.

Сватби

СватбиКато всяко знаменателно събитие, сватбата се нуждае от по-специална подготовка. За нас ще бъде чест и удоволствие, заедно с вас, да направим едно отлично сватбено тържество, (ергенско или моминско парти) в ресторант Евъргрийн.
За по-смели идеи, интересни фотосесии или варианти за меден месец може да получите съвет от агенция за яхтен туризъм „Евъргрийн”.
Повече информация ще откриете на Yacht Tour BG

 

 

 

Фирмени тържества

ever-partyПредстои Ви семейно празненство, рожден или имен ден, годишнина, абитуриентски бал или друг празник и още се колебаете къде да го отпразнувате? Недейте!
В ресторант Евъргрийн Вашият празник ще остане незабравим. Персоналът ще направи и невъзможното, за да се почуствате комфортно и изживеете прекрасни мигове в компанията на своите роднини и приятели.
За бизнесмените и техните служители, за работодатели и техните работници, за учителите, а защо не и за техните ученици, ресторант Евъргрийн е мястото, където бихте могли да проведете Вашите колективни срещи и мероприятия, фирмени коктейли, атрактивни партита и посещения с всякакъв повод.
За Ваше удобство ресторантът разполага с паркинг.

За всеки ще изготвим индивидуално празнично меню, а цената ще бъде разумна и изцяло съобразена с всеки клиент, защото тук не правим компромис единствено с качеството, което Ви предлагаме!